40 27 88 65

Vinduespudser i Odense


Professionel og grundig vinduespudsning i Odense og på Fyn


Hos FlexMan er en af vores services, at vi tilbyder alt inden for vinduespolering.
Vi kommer gerne og pudser dine vinduer – både indvendigt og udvendigt. Hos os
får du en fagmand, der har hænderne skruet rigtig på inden for mange forskellige brancher, herunder også vinduespudsning. Som din lokale vinduespudser i Odense og på Fyn udfører vi altid en grundig rengøring af dine vinduer, som naturligvis også omfatter, at vi kommer helt ud i hjørnerne af vinduet og tørrer lister af – og generelt udfører vinduespolering meget grundigt. En grundig rengøring af vinduerne gør, at ”man kommer til at se godt ud”, som vi plejer at sige med et smil på læben.


En fleksibel vinduespudser med sans for kvalitet


Uanset om du har brug for en vinduespudser til polering af rytterlys eller din udestue, så kan vi varetage opgaven. Vi har et vaskeanlæg, som vi kan bruge i op til 22 meters højde, og derudover bruger vi lift, hvis f.eks. hældning gør, at vi ikke kan komme til med vores anlæg. Vi tilbyder f.eks. vinduespudsning af følgende:  • Solceller
  • Rytterlys
  • Udestuer
  • Glastage
  • Facader
  • Og meget mere...

Uanset hvilken overflade vi polerer, er kvalitet og grundighed to nøgleord, der beskriver vores resultater. Vi har kunder gennem 25 år, der gang på gang kommer tilbage, fordi de ved, hvad de får hos os. De får nemlig en fleksibel og grundig vinduespolering til meget attraktive priser.


Kontakt os gerne


Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, så giv os et kald. 

Ring på tlf. 40 27 88 65 eller send en mail til info@flexman.dk.
I vores dagligdag er dine ønsker i centrum, så vi finder altid den løsning, der

passer dig bedst.

Telefon:

40 27 88 65

Odensevej 69
5471 Søndersø

Email: 

info@flexman.dk

Leveret af